top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmrave

Ücretsiz Plugin Alarmı: Drum ve 808 Pekiştirici!




Selamlar,


• Bu hafta sizler için seçtiğimiz plugin davul ve 808'ler için bir boost plugini. Cymatics'in ürettiği Diablo Lite'ın temel amacı, düşük desibel seviyelerindeki kick samplelarını dahi daha kuvvetli ve sert bir hale getirebilmek.


• Diablo Punch, davullarınızın mix içerisinde duyulması için dizayn edilmiş bir transient shaper olma özelliğine sahip.



• Parça içerisinde zorlukla duyabileceğiniz bir kick veya snare'den daha kötü olan çok az şey vardır. Diablo Punch özelliği ile birlikte davul elementleriniz mix içerisindeki diğer seslerin önüne rahatlıkla geçebilecek.



• Aşağıdaki butonlar aracılığıyla bu plugini edinebilirsiniz. Müzikle kalın!



İNDİRMEK İÇİN UYGUN BUTONA TIKLA






 

Her hafta pazartesi ücretsiz bir plugin paylaşacağımız serimizin bir başka gönderisini sizlere sunduk. Haftaya farklı bir plugin ile görüşmek üzere.

EMRAVE






ücretsiz plugin, ücretsiz vst, ücretsiz plugin indir, ücretsiz vst plugin, ücretsiz vst plugin indir, ücretsiz pluginler, ücretsiz plugin indirme linki, fl studio ücretsiz plugin, ableton ücretsiz plugin, cubase ücretsiz plugin, logic ücretsiz plugin, pro tools ücretsiz plugin, studio one ücretsiz plugin, reaper ücretsiz plugin, ücretsiz sanal enstrüman plugin, ableton sanal enstrüman plugin, fl studio sanal enstrüman plugin, cubase sanal enstrüman plugin, logic sanal enstrüman plugin, ücretsiz sanal enstrüman, ücretsiz plugin paketi, plugin indir, vst indir, haftalık ücretsiz plugin, haftanın ücretsiz plugini, ücretsiz plugin 2022, ücretsiz plugin alarmı, ücretsiz plugin önerisi, haftalık ücretsiz plugin alarmı, kaliteli ücretsiz pluginler








İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page