top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmrave

Ücretsiz Plugin Alarmı: Etkili Bir LoFi Piyano




Selamlar,


• Bu hafta sizler için seçtiğimiz plugin sanal bir enstrüman. Steinberg'in ürettiği Lofi Piano, dinleyen herkesin rahatlayıp aynı zamanda büyüleneceği kadar düşük duyarlılık seviyesine sahip.


• Dikkatle hazırlanan, anlaşılması ve çalınması kolay olan bu piyanodan büyük keyif alacaksınız.


• Sesin karakterini değiştirmenize de imkan tanıyan bu sanal enstrüman ücretsiz şekilde bizlere sunuluyor. Yapılması gereken tek şey Steinberg hesabına sahip olmak.


• Aşağıda sizler için adım adım yapılması gerekenleri listeledik. Müzikle kalın!



İNDİRMEK İÇİN ADIMLARI TAKİP ET


1- ÜYE OL

Bu butona tıklayarak Steinberg resmi web sitesinde kendi e-mail adresinle bir üyelik oluştur.



2- İNDİRME LİNKİ

Bu butona tıklayarak üyeliği oluşturduğun e-mail adresine indirme linki ve aktivasyon kodunun ulaşmasını sağla.



3- KURULUM

E-posta adresine gelen bağlantı ile indirmeyi başlat ve 25 haneli aktivasyon kodunu kopyalayıp kurulumda senden istendiği zaman gir.



 

Her hafta pazartesi ücretsiz bir plugin paylaşacağımız serimizin bir başka gönderisini sizlere sunduk. Haftaya farklı bir plugin ile görüşmek üzere.

EMRAVE






ücretsiz plugin, ücretsiz vst, ücretsiz plugin indir, ücretsiz vst plugin, ücretsiz vst plugin indir, ücretsiz pluginler, ücretsiz plugin indirme linki, fl studio ücretsiz plugin, ableton ücretsiz plugin, cubase ücretsiz plugin, logic ücretsiz plugin, pro tools ücretsiz plugin, ücretsiz sanal enstrüman plugin, ableton sanal enstrüman plugin, fl studio sanal enstrüman plugin, ücretsiz sanal enstrüman, ücretsiz steinberg plugin, ücretsiz plugin paketi, plugin indir, vst indir, haftalık ücretsiz plugin, haftanın ücretsiz plugini, ücretsiz plugin 2022, ücretsiz plugin alarmı, ücretsiz plugin önerisi, haftalık ücretsiz plugin alarmı






İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page